Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Sminkelj a hajszíned szerint

2012.07.31

Az, hogy milyen színű sminkek állnak jól neked, abba jelenytős tényező a bőrszíned, az arcod karaktere, az életkorod és nem kis jelentősége van a hajszínednek sem. 

Kezdjük először a barnákkal:

A legtöbb barnának a füstös szem való. A füstös szemek elkészítése nem olyan nehéz, egy kis gyakorlás után belelehet jönni. Találtam a youtube-on egy jó videót, ami 8 perc alatt megmutatja, hogy hogyan lehet füstös szemeket csinálni. Itt a linkje: http://www.youtube.com/watch?v=96mD5Lu5Cm8 . Nekem a legjobban a barna- fekete összeállítás tetszik, de a szürke- fekete is nagyon szép.

Itt van néhány kép különböző szem színű füstös szemekről:

barna-fustos.jpgbarna-haj--kek-szem--fustos-smink.jpg

barna-haj.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

Szőkék:

Nem mindegy, hogy természetes szőke vagy festett szőke hajad van. Akinek természetes, annak az arcvonalai a leggyakrabban lágyak, arcbőre sápadt.Ezt viszont nem erős sminkeléssel kell kompenzálni, mert az csak kiemeli az arc lágyságát. Inkább élénk színekkel dobd fel az arcodat. De ha nem szereted az élénk sminkeket akkor ajánlom a rózsaszínt, mert az mindenféle szemszínhez illik. Abból kétféle színt javaslok: egy világosat és egy sötétet. Úgy használd, mint a füstös sminkeket, a világosat a szemhéjad egészére, a sötétebbet pedig a szempillák tövébe, és a szem mozgó részébe.

Pirosítót is használj, mert az eltünteti a sápadságodat.

Ha látványosabbat akarsz próbáld ki a bronz- barna párosítást. ez az összeállítás is mindegyik szem színt kiemeli, de a kéknek áll nagyon jól.

Ha nem természetes szőke a hajad, ekkor vedd Marilyn Monroesra a figurát, és fesd vörösre az ajkaidat.

http://www.bien.hu/szepseg,smink,szemkapraztato-unnepi-smink-tippek,111919?print=1

szoke.jpgrozsaszin-smink.jpg

voros-ajkak.jpg

És végül a vörösek:

A vörös haj nagyon szexi, és egy jó sminkkel ellenállhatatlan a férfiaknak.

A vörös haj nagyon feltűnő, és ezzel az arcot nehéz szinkronba hozni. A legfontosabb a szemöldök és a szempilla kiemelése. A legtöbb vöröshajú nőnek alig látszik szemöldöke. Ha te is ide tartozól akkor ajánlom, hogy menj el kozmetikushoz és festesd be a szemöldöködet.Otthon TILOS próbálkozni ezzel.

Ha nem szeretnéd kockáztatni, akkor alapozás után fogj egy barna szemöldök ceruzát, és szálirányba haladva színezd át. Ezután fogj egy ecsetet ( egy régi, puha sörtéjű fogkefe is megteszi) és fésüld át. De még mielőtt elkezded szed ki a szemőldöködet, mert ehez tökéletes szemöldök forma kell.

A vörös hajhoz legtöbször zöld vagy aranybarna szem párosul. Mindkettőhöz illik a zöld, vagy lila szemsmink.

Pirosítónak inkább lazacos rózsaszín árnyalatot válasz semmiképpen ne barnás árnyalatot!

voros-haj.jpgvoros-haj-2.jpg

voros-haj-3.jpg

 

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.
 

 


Archívum

Naptár
<< Szeptember / 2019 >>


Statisztika

Most: 1
Összes: 11313
30 nap: 76
24 óra: 6